“Het betrokken team is het kloppend hart van Bouwbedrijf J. van Lierop”

Contact

Het team: “Samen klaren we elke klus”

Het betrokken team is het kloppend hart van Bouwbedrijf J. van Lierop BV. Hier leest u meer over zaakvoerder Hans van Lierop en zijn negen medewerkers.

Bouwbedrijf van Lierop, veldhoven, woningbouw, utiliteitsbouw

Zaakvoerder/eigenaar Hans van Lierop

“Hans van Lierop is sinds 2009 zaakvoerder van bouwbedrijf J van Lierop BV in Veldhoven. Hij leerde het vak van zijn vader Johan. “In 1973 begonnen we samen dit bouwbedrijf. Mijn vader was een vakman van de ouderwetse stempel, in de goede zin van het woord. Hij was zijn loopbaan begonnen als timmerman, maar gaandeweg ontwikkelde hij zich tot een allround medewerker die alle werkzaamheden in de bouw tot in de finesses beheerste.”

“Hij hamerde altijd op de kleinste details en het bouwterrein zag er altijd heel netjes uit. Hij stopte zijn hele ziel en zaligheid in een gebouw. Ik kon me geen betere leermeester wensen. Dat ik de zaak uiteindelijk zou overnemen was voor niemand een verrassing.”

“Die oorspronkelijke filosofie van mijn vader blijven we bewaken voor de toekomst. Daarom ben ik zelf iedere dag voor zes uur ’s ochtends aanwezig en ik werk nog steeds actief mee aan de bouwprojecten.” En die aanpak levert gebouwen op om trots op te zijn. “Ik maak regelmatig met mijn vader een autoritje langs gerealiseerde projecten om hem te laten zien waar we mee bezig zijn.”

Eén duidelijk aanspreekpunt: persoonlijk en betrokken

In de bouw draait het allemaal vooral om vertrouwen. “Zo maar wat stenen stapelen kan iedereen. Maar de persoonlijke klik met de opdrachtgever is onze garantie voor een succesvol bouwproject. Daarom is er altijd één duidelijk aanspreekpunt. Als klanten vragen hebben, weten ze dat ze bij mij terecht kunnen. Ik ben voor hen altijd bereikbaar. En mocht er toch eens een probleem zijn, dan gaan we net zo lang aan tafel zitten om te zorgen voor een uitstekende oplossing.”

Negen allround medewerkers: flexibiliteit is verzekerd

Hans van Lierop verzamelde een hecht team van negen trouwe allround medewerkers om zich heen. “Samen klaren we elke klus. Iedereen kent elkaar door en door en alle teamleden voelen elkaar blindelings aan. Iedereen is allround inzetbaar, daardoor is het team flexibel en kan de bouw altijd doorgaan. Indien nodig kunnen we heel snel schakelen. Bovendien is daardoor een strakke planning mogelijk, waardoor we een project binnen de afgesproken termijn kunnen afronden. En uiteraard is het team goed getraind om te werken volgens de modernste inzichten. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en stofvrij werken.”