“Persoonlijke klik is onze garantie voor ieder succesvol bouwproject”

Contact

Bouwbedrijf J. van Lierop BV:
“Persoonlijke klik is onze garantie voor ieder succesvol bouwproject”

Bouwbedrijf J. van Lierop BV van zaakvoerder Hans van Lierop is een kleinschalig allround bouwbedrijf in Veldhoven. Voor particulieren realiseren we de woning van hun dromen. Voor bedrijven en organisaties verzorgen we de totale bouw of verbouw van kantoren, winkels of bedrijfspanden. En dat doen we al sinds 1973. Kies ook voor bouwbedrijf J. van Lierop BV en profiteer van meer dan 40 jaar betrouwbaarheid, betrokkenheid, kwaliteit en ervaring.

Ervaar de voordelen van een kleinschalig bouwbedrijf

“Jaarlijks ronden we circa acht projecten af. Die kleinschaligheid is een bewuste keuze. Zo ben ik nog steeds dagelijks aanwezig op de bouw. Door écht mee te werken, kan ik alle details in de gaten houden en krijgen de opdrachtgevers de persoonlijke aandacht die ze verdienen. En die aanpak werkt. Ook tijdens de crisisjaren was onze orderportefeuille goed gevuld.”

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij houden dus alles in eigen hand. Uw voordelen? Flexibiliteit, korte lijnen en persoonlijk contact. Bovendien zijn de overheadkosten beperkt. Door slim, veilig en snel te werken bieden we de opdrachten tegen een scherpe, concurrerende prijs aan.. Wij werken bijvoorbeeld al meer dan 30 jaar samen met diverse leveranciers en onderaannemers. Ook zo kunnen we de kwaliteitsstandaard bewaken.”

Wij verzorgen het volledige bouwproces: van eerste idee tot eindafwerking

Wij begeleiden het volledige bouwproces, van het meedenken tijdens de eerste brainstormsessie tot en met de eindafwerking. Ook de planning, de aanvraag van de nodige vergunningen en het bouwrijp maken van het bouwterrein regelen we voor u. En verder nemen we ook de aanleg van gas en elektra voor onze rekening. We nemen dus alle bouwzorgen uit handen. U hoeft zich verder nergens meer druk om te maken.

Geen standaardprojecten: ieder J. van Lierop-gebouw is uniek

Onze gebouwen voldoen altijd aan de wensen en gebruikseisen van onze opdrachtgevers. Standaardprojecten zijn ons vreemd. Een J. van Lierop-gebouw is uniek en heeft een eigen karakter. Alles is mogelijk, mits het past binnen de geldende bouwvoorschriften, vergunningen en regels. Hebt u nog wat meer inspiratie nodig? Neem contact met ons op. We laten u graag zien wat we allemaal in huis hebben.

Veel persoonlijke nazorg

Voor ons stopt een bouwproject niet bij de oplevering. De service gaat gewoon verder, ook al is de eindfactuur betaald. Afgeronde projecten worden nog regelmatig bezocht om te kijken of er wellicht kleine zaken moeten worden opgelost. Onze opdrachtgevers tevreden houden: daar draait het om, want tevreden klanten zijn de beste publiciteit. Door mond-tot-mondreclame bouwden we een mooie klantenportefeuille op.

Zes redenen om te kiezen voor bouwbedrijf J. van Lierop BV

• Kwaliteit tegen scherpe prijs
• Betrokken en persoonlijk: altijd één aanspreekpunt
• Allround: wij verzorgen het complete bouwproces
• Meer dan 45 jaar ervaring
• Maatwerk volgens uw wensen
• Veel aandacht voor eindafwerking en nazorg