onze totaalaanpak gaat veel verder dan alleen stenen stapelen…

CONTACT

Utiliteitsbouw: onze totaalaanpak gaat veel verder dan alleen stenen stapelen…

Bedrijven uit Eindhoven, Veldhoven en de omliggende regio weten Bouwbedrijf J. van Lierop steeds vaker te vinden voor de bouw, verbouw of renovatie van hun bedrijfsgebouw. Daarbij gaat het vooral om kantoren en winkels, maar ook alle andere bedrijfspanden kunnen we voor u realiseren. Alles draait om maatwerk. Uiteraard houden we hier rekening met de bouwvoorschriften, uw persoonlijke wensen en het begrote budget.

Utiliteitsbouw
project

Kantoorrenovatie: gun uw kantoor of bedrijfspand een tweede leven

De nieuwbouwmarkt voor kantoren is de laatste jaren overduidelijk verzadigd geraakt, maar we kijken vooral naar de nieuwe kansen. Zo hebben ons bijvoorbeeld gespecialiseerd in de renovatie van verouderde kantoren. Door een gerichte aanpak voldoen uw kantoren weer aan de modernste gebruikerseisen. Indien nodig wordt het pand van binnen volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Daardoor neemt de vastgoedwaarde aanzienlijk toe en hebt u weer een nieuw visitekaartje dat gezien mag worden.

Een goede voorbereiding betaalt zich altijd terug

Voordat een bouwproject van start gaat, gaan we altijd samen om de tafel zitten om met u en de architect alle details uitgebreid door te spreken. Meedenken is hierbij voor ons vanzelfsprekend. Met onze ervaring en expertise bekijken we of er wellicht betere en/of goedkopere alternatieve oplossingen mogelijk zijn. Die aanpak levert uiteindelijk het beste bouwplan op. Alle afspraken worden nauwkeurig gedocumenteerd en vastgelegd. Daardoor groeit het goede wederzijdse vertrouwen dat onmisbaar is voor het realiseren van een geslaagd bouwproject.

utiliteitsbouw, nieuwbouw, bouwen voor bedrijven, bouwbedrijf j van lierop
utiliteitsbouw, nieuwbouw, bouwen voor bedrijven, bouwbedrijf j van lierop

Volledige uitvoering: van bouwrijp maken tot afwerking

Doordat we de volledige uitvoering in eigen hand nemen, kunnen we de oplevertermijn van het gebouw aanzienlijk verkorten. Bovendien profiteert u daardoor van onze scherpe prijs. En de nazorg is daarbij een wezenlijk onderdeel van het bouwproject.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Door lage overheadkosten, een flexibele planning en langdurige relaties met onze aantrekkelijke leveranciers, kunnen we de gewenste bouwprojecten uitvoeren tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Onze facturen zijn bovendien altijd helder en transparant.